2019-07-10 04:31:17• hírek • Blikk.hu

Óriási fájdalmakkal küzd az autóbalesete után Oszvald Marika

A karambolja után otthon lábadozik Oszvald Marika, aki másfél hete az M0-s autóúton szenvedett autóbalesetet Törökbálint közelében.

A Budapesti Operettszínház Kossuth- és Jászai Mari-díjas szubrettjét mentő szállította kórházba. Bordatörést szenvedett, és azóta is nagy fájdalmai vannak, még jó ideig fájdalomcsillapítókat kell szednie, elaludni is csak így tud – ráadásul ülve.
 

– Nagy fájdalmaim vannak, bordatörésnél ez megszokott – újságolta a Blikknek a hogylétét firtató kérdésre Oszvald Marika. – Az orvos írt fel nekem gyógyszereket, azokat kapkodom be folyamatosan. Nem akarok panaszkodni, nem az én stílusom, de tényleg nagyon fáj...
 

A művésznő elárulta, négy-hat hét pihenés vár rá, de semmiképpen nem ágynyugalom.

– Nem lehet feküdni! Ezért is van, hogy a nappalok könnyebbek, de az éjszakák elég nehezek, alig tudok pihenni néhány órát. Mivel nem fekhetek az ágyban, két fotelt tolok össze és ülve alszom. Ez a szabály, én pedig mindent betartok, hogy minél előbb meggyógyulhassak – magyarázta Oszvald.


A színésznő most úgy számol, augusztusig biztosan nem áll színpadra.

– Akkor is csak abban az esetben, ha már jól leszek! Furcsa nekem ez a kényszerpihenő, mert nem vagyok az a típus, aki szeret egy helyben meglenni. Szerencsére picit tudok kertészkedni, könnyebb dolgokat főzök, valamint a medencémbe is tudom lógatni a lábamat, hiszen annak nincs semmi baja – sorolta Oszvald Marika, akinek szerencsére van segítsége. – Nem vagyok egyedül, nem is lehetne, hiszem egy nehezebb szatyrot már nem emelhetnek meg. Még jó, hogy a zuhanyzás nem okoz gondot!
 

A színésznő biztos benne, hogy a folyamatos orvosi kontroll mellett – ha kíméli magát – hamarosan újra színpadra állhat.

– Sokat gondolkoztam, hogy ezzel tényleg a sors üzent-e nekem: nem lehet ennyit dolgozni, néha meg kell állni egy kicsit – sóhajtott Oszvald Marika. – Hát, most ha tetszik, ha nem, kénytelen vagyok visszavenni a tempóból.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: