2009-08-13 14:48:42• hírek • Zoltan Barta

Óriás kalács

Augusztus 28-30 között kerül megrendezésre a Partiumi Magyar Napok rendezvénysorozat, ami a szokáshoz híven ezúttal is minden korosztálynak változatosabbnál változatosabb programokat tartogat.

Az előző évekhez hasonlóan a Szatmár.ro ismét egy hajmeresztő ötlettel rukkol elő, melynek kivitelezésében olvasóink közreműködésére is számítunk. A Szatmár.ro és a Fastus Pékség (Bäckerei Fastus) az olvasók által beküldött legjobb kalácsreceptből összeállítja és kisüti a Partium leghosszabb és legízletesebb óriáskalácsát. Várjuk azon olvasóink kalácsreceptjeit, akik szeretnének hozzájárul a Partium mintegy 10 méter hosszúságú kalácsának elkészítéséhez.

Játékszabályok: olvasóinktól egy kalácsreceptet várunk (nem beiglireceptet), melyet a teljes név és telefonszám feltüntetésével a jatek@szatmar.ro e-mailcímre várunk. Beküldési határidő augusztus 27. A legjobb recept elbírálója a Fastus Pékség „mesterpéke" lesz.

A óriáskalácsot augusztus 30-án (vasárnap) 16.00 órától a Kossuth-kertben minden érdeklődő megcsodálhatja, sőt meg is kóstolhatja. Önök kiötlik és beküldik a receptet, mi ez alapján kisütjük, végül a helyszínen felállított nagysátorban közösen elfogyasszuk a Partium óriáskalácsát. Ha a Guinnes Rekordok könyvébe nem is kerülünk be, de az egészen biztos, hogy Szatmárnémeti büszkélkedhet majd a Partium legrangosabb kalácsával.


Sokak életét megkeseríti a pattanásos, tág pórusú és aknés arcbőr Toth Klara: képaláírás

Süssük ki együtt a Partium leghosszabb és legízletesebb kalácsát


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: