2012-01-16 15:50:22• hírek • Szatmar.ro

Öregfiúk focibajnokság Csengerben és Pusztadarócon

Alig ért véget a hagyományos SZAL-TO kupa - amely nem mellesleg pusztadaróci sikerrel zárult -, Csengerben újabb teremfoci-bajnokságokra várják a jelentkezőket a szervezők. Január végén előbb az idősebbeket, február elején viszont már a fiatalabbakat várják a városi sportcsarnokba.

Január utolsó szombatján, azaz 28.-án kerül sor az Öregfiúk bajnokságra, amelyre olyan futballozni szeretőket várnak, akik már betöltötték 35. életévüket, illetve az idei esztendőben töltik be azt. A torna idei sajátossága, hogy a két település közötti jó viszony jegyében a meccseket Csengerben és Pusztadarócon rendezik majd meg. Jelentkezni január 22-ig lehet.

Az azt követő hétvégén, február 3-4.-én már a fiatalok veszik át az öregfiúk helyét a csengeri városi sportcsarnokban: azok, akik 1993 január után születtek. Ide egyesületek, klubok, iskolák vagy baráti társaságok jelentkezését egyaránt várják.

Jelentkezni, illetve bővebb információkhoz jutni a 0036306801172-es telefonszámon vagy a csengercsarnok@gmail.com e-mail címen lehet.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: