2009-05-01 16:28:37• hírek • MTI

Öreg ember nem vén ember: 79 éves apuka

Kisfiút szült egy 79 éves apukának 27 éves élettársa a Perm közelében lévő Iljinszkoje falucskában.

A kismama, Olga világ életében ismerte későbbi férjét, mivel egy lépcsőházban laktak, de eleinte Borja bácsi volt neki. Mikor lassacskán felcseperedett, igyekezett segíteni az idős szomszédnak: ha mamája patikába küldte, Olga megkérdezte Borja bácsit, nem kell-e neki is valami. Később tátott szájjal hallgatta Borisz Moszkokov elbeszéléseit cirkuszi erőművészi múltjáról.

Végül 23. születésnapját azzal ünnepelte meg, hogy átköltözött Boriszhoz, s azóta a férfi nyugdíjából élnek, meg abból, amit megkeres az 550 rubelhez kisebb-nagyobb javítási munkákkal.

Borisz eleinte nem akart gyereket, de amikor Olga bejelentette, hogy másállapotban van, annyit mondott: "Ha téged boldoggá tesz, nekem jó". Amikor hazavitte a mamát meg a babát a kórházból, felajánlotta: házasodjanak össze, hogy minden úgy legyen, ahogy kell.

A ma is egészen jóképű egykori erőművész hat gyereket nevelt fel, s háromszor volt nős - mindegyik neje jóval fiatalabb volt nála -, de egyik frigy sem sikerült jól - írta a Komszomolszkaja Pravda című lap.

A pszichológusok szerint azok a fiatal nők választanak idős partnert, akik apa nélkül nevelkedtek, ezért komplexusoktól szenvednek és az elmaradt gondoskodásra vágynak. Az idős férfi életében viszont új életszakasz kezdetét jelenti, ha jóval fiatalabb lányt vesz el. Újra van kiért élni, kiről gondoskodni, újra szükség van rá, s ez boldoggá teszi.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# ballagók2020 # koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: