2014-04-03 00:26:01• hírek • Blikk.hu

Ördög Nóra úszik a boldogságban

A Szombat Esti Láz háziasszonya nagyon izgatott amiatt, hogy visszatér a régi életéhez, újra műsort vezet, közben pedig szíve alatt hordja második gyermekét. Nóra a Blikknek elárulta, most lett igazán teljes az élete.

Milyen érzésekkel vág neki a műsornak?
– Különleges várakozás van most bennem, hogy újra műsort vezetek, egy szeletet visszakapok a régi életemből, amit az anyaság pozitív értelemben, de drasztikusan megváltoztatott. Megfordult a fejemben az is, vajon menni fog-e újra a munka, úgy, mint régen. Úgy terveztem, hogy egy évvel a szülés után már szeretnék visszatérni dolgozni. Felkértek, hogy vezessem a Szombat Esti Lázat, miután kiderült, hogy újra várandós vagyok. Persze egyből elmondtam a műsor készítői­nek a hírt, hogy tudják, de így is szerették volna, hogy én vezessem a show-t.

Elérzékenyült, amikor megtudta, hogy újra babát vár?

– Csontig hatoló boldogság volt, amikor megláttam a terhességi teszten a két csíkot. Valami sokadik anyai megérzésem volt, hogy várandós lehetek, és persze volt pár gyanús jele is. Annyi küzdelem után Micivel nem is reméltem, hogy megtörténhet velem ilyesmi. Gyorsan megcsináltam a tesztet, és tudatosult bennem, hogy újra babát várok.

Az interjú folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: