2011-10-17 09:07:28• hírek • www.blikk.hu

Ördög Nóri adásban szólta le Balázst!

Ördög Nóri 14 centis sarkú cipőt viselt
Ördög Nóri 14 centis sarkú cipőt viselt

Többször is beszólt egykori műsorvezetőtársának Ördög Nóri a szombati X-Faktor élő show-jában, amikor is Sebestyén Balázs férfiúi büszkeségén esett csorba azzal, hogy annak magasságát firtatta.

A csinos műsorvezető ugyanis rögtön a műsor első percében elsütött egy viccet Balázs kárára, miszerint a tavalyi X-Faktorban a 175 centiméter magas műsorvezető miatt nem hordhatott magas sarkú cipőt, nehogy a fejére nőjön sudár, 173 centis termetével.

Most azonban, hogy egyedül vezeti a tehetségkutatót, bátran hordhat akár 14 centiméteres lábbeliket is.

Bár egy évvel ezelőtt mindketten tagadták, hogy a csinos műsorvezető lapos saruinak és csizmáinak a férfi hiúsága volt az oka, amit lapunk akkori információi szerint Balázs még szerződésbe is foglaltatott, úgy tűnik, erre alaposan rácáfolnak idén.

Az X-Faktor háziasszonya ugyanis egy csodaszép ruhakölteményben és fekete tűsarkúban lépett a színpadra, ami azonnal szemet szúrt mindenkinek, főleg, hogy Nóri nem is hagyta szó nélkül „átváltozását".

- Hát a tavalyi évben Sebestyén Balázs kedvéért nem viseltem magas sarkú cipőt, de az idén beleszerettem ebbe a 14 centisbe. Sajnálom, döntenem kellett. Bocs, Balázs - nyomott pimaszul egy hatalmas fricskát Balázs orra alá az RTL Klub sztárja, akinek, úgy tűnik, még ez sem volt elég, hiszen a műsor végén újra beszólt egykori társának.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: