2018-04-29 07:12:43• hírek • Blikk.hu

Ördög Nóra most tudta meg: a férje ikreknek udvarolt, mégpedig egyszerre

Ördög Nóra a Borsnak számolt be arról, hogy milyen volt a hétfőn induló Vigyázat, szülővel vagyok című műsor felvétele, ami a Vigyázat, gyerekkel vagyok egyfajta újragondolása.

Az első adásban szerepelni fog Ördög Nóra párja is, aki édesapjával vett részt a forgatáson, és bizony itt sem maradt szem szárazon, hála a kellemetlen történeteknek.


"Több meglepő sztori is elhangzott, amivel ott szembesültem először. Tudtam, hogy nagyon visszahúzódó, csendes gyerek volt, de nyilván más ezt konkrét történeteken keresztül hallani" - kezdte Nóra, aki sírva nevetett azon, amikor kiderült a férjéről, hogy ő játszotta az egyik iskolai színdarabban a halat, ahol annyi volt a dolga, hogy tátogjon.


Nóra apósa aztán felevenített egy másik sztorit is, miszerint a fia egyszerre udvarolt két testvérnek, akik ráadásul ikrek voltak. "Hogy valóban így volt-e, azon jól elvitatkoztak, és kicsit nehezen is bányászták elő az emlékeket, mert ez egy ovis sztori. Az biztos, hogy az ikerpár mindkét tagja odavolt a férjemért" - mondta Nóra.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: