2014-07-09 01:46:55• hírek • Blikk.hu

Ördög Nóri túl öreg a szuperprodukciókhoz

Tizenhárom év után távozik az RTL Klubtól Ördög Nóra! A csatorna egyik legsikeresebb műsorvezetője ráadásul a konkurenciához igazol, a Blikk információi szerint ősztől már a TV2 új tehetségkutatójának, a Rising Starnak lesz a házigazdája.

Nóra döntésének igen egyszerű az oka. A Blikk úgy tudja, az RTL Klub a közeljövőben nem számít már kiemelt szinten a műsorvezetőre, legalábbis olyan szuperprodukciókban, mint az elmúlt években, már biztosan nem, mivel az ilyen típusú műsorokban ő lassan már túlkorosnak számít. Igaz, továbbra is a csatorna státuszában maradt volna, s más jellegű műsorokban számítottak volna rá. Nóra azonban  úgy döntött - annak ellenére, hogy a csatorna mindig a tenyerén hordta -, egy percig sem marad tovább annál a csatornánál, aminek a segítségével egyébként mindent elért, amit csak lehetett.

Karrierje nyílegyenesen szárnyalt felfelé, díjak sorát zsebelhette be, ismertségének köszönhetően pedig számos más felkérést is kapott az évek folyamán. Elég csupán arra a rengeteg termékre gondolni, amihez Nóra az arcát adta.

2001-ben még a Top of the Pops műsorvezetőjeként kezdte, majd jött a Kölyök Klub és a Reggeli. Élő show-ban először a Szombat Esti Lázban mutathatta meg magát Stohl András oldalán, majd ezt követte a Csillag Születik és az X-Faktor, amelynek harmadik évadát végig teljesen egyedül vezette. Az idei Szombat Esti Lázzal  - amelyben egyébként már nagy pocakkal láthatták a nézők, hiszen heteken belül világra hozza második babáját - egy keretet adott RTL Klub-os pályafutásának. Hiszen ezzel a műsorral kezdte és ezzel is fejezi be a csatornánál az élő show-k vezetését.

Nem volt titok, hogy az ősszel induló X-Faktorban vele már nem is találkozhattak volna a nézők, Nóra a Szombat Esti Lázban elköszönt, az X-Faktornak pedig Istenes Bence egyedül lesz a házigazdája.

Ennek ellenére úgy tűnik, a műsorvezető rossz néven vette, hogy anyacsatornája mellőzni kívánja a közeljövőben, így inkább a TV2-höz igazolt. Ott pedig valóban számítanak rá, hiszen Nóra a csatorna egyik legígéretesebb műsorának a házigazdája lesz.

Ha kíváncsi a folytatásra, ide kattintson, a Blikk.hu-n elolvashatja!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: