2014-11-19 01:58:37• hírek • Blikk.hu

Ördög Nóra megmondta a véleményét Balázsról

Ördög Nóra blogjában összegzi az elmúlt időszakban felgyülemlett, és felé irányuló támadásokat.

Ördög Nóra, a TV2 műsorvezetője blogjában reagált az ellene irányuló  támadásokra, a  csatornaváltástól kezdve, Sebestyén Balázs beszólásán át a Rising Starban való megjelenéséig bezárólag.

Nóri leírja, hogy igen, bejött neki a csatornaváltás, az új helyen pedig remekül érzi magát, hiszen régóta érezte azt a fajta bizsergést a zsigereiben, amit azelőtt már régen nem.

Sebestyén Balázs a Class FM-ben tett megjegyzésére is reagált, amelyben sajnálja, hogy Balázs azt  gondolja róla - ahogy ő korábban nyilatkozta - "kevés személyiség, nagy hang". Nóri így fogalmaz blogján az esetről: "Hogy mit szólok Balázs beszólásához? („Kevés személyiség, nagy hang" - ha valaki lemaradt volna róla.) Ismer, dolgoztunk együtt, és szerintem jól kijöttünk. Sajnálom, ha ezt gondolja rólam. A nagy hang stimmel, ilyen vagyok, nehezen fogom vissza magam, ha valami lelkesít."

Végezetül pedig a vasárnap esti Rising Star-ban viselt ruhájáról és megjelenéséről ejtett szót, és arról, hogy végre az emberek lendüljenek túl a külsőségeken és inkább élvezzék a műsort, amit szeretettel és sok munkával készítenek számukra.

Ha szeretne több bulvár hírt olvasni, ne habozzon, ide kattintson, a Blikk.hu-n csemegézhet kedvére!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: