2014-05-12 16:11:53• hírek • Szatmár.ro

Orchidea, a szépségipar múzsája

A Föld legnépesebb növénycsaládjának tagja, elbűvölő, misztikus és varázslatos, ez az orchidea. Jelenleg mintegy 25.000 fajtája ismert, melyek változatos forma-, és színvilággal rendelkeznek.

A növényvilág legfigyelemreméltóbb virága, szemet gyönyörködtető látványán kívül, számtalan előnyt rejt magában. Ebből adódóan a szépségipar - elsősorban a kozmetikai termékek készítői - nem hagyhatták ki eme növény jótékony hatásainak kiaknázását. Számtalan szépségre gyakorolt pozitív hatása van, amit leginkább arckrémek, szépségmaszkok formájában hasznosíthatunk.

Huzamosabb ideig történő használata esetén a bőr élettel telibb és rugalmasabb lesz, mintegy visszanyeri fiatalságát.

Napjaink modern technológiájának köszönhetően az orchideakivonatba olyan hatóanyagokat tömörítenek, melyek bársonyos simaságot adnak a bőrnek, csökkentik annak öregedési folyamatát, ugyanakkor előmozdítják a sejtek megújulását is. Egyszóval képesek semlegesíteni azokat a káros környezeti és hormonális hatásokat, melyek az életkor előrehaladtával óhatatlanul megjelennek. Ezért az orchideából készült arckrémeket és egyéb készítményeket valóságos szépségelixírnek tekintik.

Bőrtípusnak megfelelő krém huzamosabb ideig tartó használata esetén, a bőr napról napra feltöltődik vitalitással és fiatalosan ragyogóvá válik.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: