2013-05-10 08:25:54• hírek • Blikk.hu

Orbán miatt hagyja ott Majka a Heti-hetest

Majkának elege lett a cenzúrából! A Blikk információi szerint a rappert azért nem lehet már hosszú hetek óta a Heti hetesben látni, mert besokallt attól, hogy rendszeresen kivágták azokat a részeket az adásból, amikor szócsatába kezdett a többiekkel.

Pedig szép, hosszú és gyümölcsöző kapcsolatnak tűnt, amikor tavaly ősszel Majka bekerült a „Duna-parti dumapartiba".

Nemcsak meglátásai vagy megfogalmazásai tértek el a körülötte ülő régi bútordarabokétól, de a felolvasott hírekhez is másképp állt. Vagy úgy is fogalmazhatnánk, hogy kilógott a sorból. Merthogy miközben a műsor mindig is kritikus hangvételt ütött meg a kormánnyal vagy Orbán Viktor miniszterelnökkel szemben, addig ő legtöbbször megpróbálta a másik oldalról is megközelíteni a dolgokat, s többször is védelmébe vette Orbánt.

- Azt a legnagyobb jóindulattal sem lehet róla állítani, hogy fideszes lenne, azonban nyitott szemmel jár-kel, és nem hajlandó mindenben a hibát keresni. Kifejezetten élvezte azt a szerepet, hogy egyedül ő védi meg a Heti hetesben Orbán Viktort, szerette a csörtéket a többiekkel, az azonban kevésbé tetszett neki, hogy egyre többször kivágták az adásból ezeket a szópárbajokat - mondta Majka egy neve elhallgatását kérő barátja. - A felvételeken még jól érezte magát, aztán amikor vasárnap esténként látta, hogy mi ment le ezekből a tévében, egyre inkább elment a kedve az egésztől. Merthogy szinte mindet kivágták a szerkesztők. Úgy tudom, ezért döntött úgy, hogy hanyagolni fogja a Heti hetest.

A teljes terjedelmű cikkért kattints ide!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: