2012-10-22 09:55:35• hírek • Szatmár.ro

Orange Store: hivatkozz a Szatmár.ro-ra és ajándékban részesülsz!

Kifejezetten hatékony értékesítési- és ügyfélszolgálati tevékenységgel, újdonságokkal és modern dizájnnal várja látogatóit az Orange Store. Vásárláskor hivatkozzon az üzletekben a Szatmár.ro-ra és ajándékban részesül!

Az Orange Store üzleteit úgy tervezték, hogy az ügyfelek igényeinek és követelményeinek megfeleljen, és magas színvonalú termékeket és szolgáltatást kínáljon. A jól képzett alkalmazottak a kliens igényei szerint segítik kiválasztani a legjobb megoldást.

A boltokban minőségi és magas színvonalú távközlési szolgáltatások kaphatók, és a széles sávú lefedettség bővítése által, a mobil internet előfizetőinek 43,2 Mbps feletti sebességet biztosítanak mind számítógépen, mind telefonon.

Mostantól lehetőség nyílik két hétig bérmentesen kipróbálni az Orange Store internet-szolgáltatását, amennyiben nincs meggyőződve annak alkalmasságáról. Egyébként az Orange 2012-ben országos szinten elérte a 98 százalékos lefedettséget, javítottak a szolgáltatások minőségén és 3G hálózatot építettek ki.

Az Orang Store személyre szabott ajánlatokkal is várja vásárlóit. Az üzletekben speciálisan gyerekek számára kialakított csomagok is találhatóak, melyek megkímélik a szülőket a felesleges költségektől. Ugyanis a mobiltelefonok nem adnak lehetőséget a gyerkőcök számára nem kívánatos, emeltdíjas szolgáltatások elérésére. Ezenkívül a nyugdíjasok számára is vannak kedvezményes bérletek, és már a vezetékes telefon-előfizetések is elérhetőek vonzó áron.

Azon olvasóink, akik az Orange Store üzletek bármelyikében vásárolnak és vásárláskor a Szatmár.ro internetes hírportálra hivatkoznak, ajándékban részesülnek! Amennyiben felkeltettük érdeklődését látogasson el a Libertatii Tér 13 szám alatti, a Horea utca 1 szám alatti (a Moda ház földszintjén található) Orange Storeba, illetve Nagykárolyba a 1 Decembrie 1918 utca 4-es szám alatti üzletbe.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: