2012-09-28 13:54:19• hírek • x

Orange Store: hivatkozz a Szatmár.ro-ra és ajándékban részesülsz!

Két évvel ezelőtt az Orange megnyithatta franchise-rendszerben működő üzleteit a Libertatii Tér 13. szám alatt, a Horea utca 1 szám alatt, a Moda házban a földszinten, valamint Nagykárolyban a Decembrie 1918 utca 4-es szám alatt. Az üzletekben hivatkozz a Szatmár.ro-ra és ajándékban részesülsz!

Az Orange Store üzleteit úgy tervezték, hogy az ügyfelek igényeinek és követelményeinek megfeleljen, és magas színvonalú termékeket és szolgáltatást kínáljon. A jól képzett alkalmazottak a kliens igényei szerint segítik kiválasztani a legjobb megoldást.

Az Orange Store modern dizájnal és kifejezetten hatékony értékesítési- és ügyfélszolgálati tevékenységgel várja látogatóit. A boltokban az Orange ügyfelei egy speciálisan berendezett környezetben választhatják ki kedvenc termékeiket, és a mobil adatátviteli szolgáltatásokat internethez csatlakozó laptopokon keresztül próbálhatják ki

2010-ben Szatmár megye jelentős összegű beruházást kapott, amelyből az Orange megnyitotta franchise-rendszerben működő üzleteit a Libertatii Tér 13. szám alatt, a Horea utca 1 szám alatt, a Moda házban a földszinten, valamint Nagykárolyban a  Decembrie 1918 utca 4-es szám alatt.

A boltokban minőségi és magas színvonalú távközlési szolgáltatások kaphatók, és a széles sávú lefedettség bővítése által, a mobil internet előfizetőinek 43,2 Mbps feletti sebességet biztosítanak úgy számítógépen, mint telefonon.

Azon olvasóink, akik az Orange Store üzletek bármelyikében vásárolnak és vásárláskor a Szatmár.ro internetes hírportálra hivatkoznak, egy telefontokot kapnak ajándékba!

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: