2013-02-09 11:34:38• hírek • Blikk.hu

Órákig tartott Vili bácsi életmentő szívműtétje

Örömhír: sikeresen túl van a szívműtéten Várkonyi András! A Barátok közt Vili bácsija a hét közepén feküdt kés alá, miután nemrégiben olyan szívkoszorúér-problémát állapítottak meg nála, amit csak műtéti beavatkozás során lehetett orvosolni.

A színész korábban a Blikknek elmondta: azért fordult orvoshoz, mert fizikai igénybevétel esetén légzési nehéz­ségeket tapasztalt, de akkor még nem gondolta volna, hogy ennyire nagy a baj.

A speciális vizsgálatok után az orvosok szívkoszorúér-áthidalást javasoltak számára, vagyis a szívbe vezető ereket operálták meg - egészen pontosan a lábából kivett erekkel pótolták a hibás részeket. A Vili bácsit alakító színészen többórás beavatkozást végeztek el, amit nagyon jól tűrt.

- Szerencsésen túl van a műtéten - kezdte Várkonyiné Marika, a színész felesége.  - Az egész család nagyon aggódott, és persze még most is szorítunk. A következő időszakban rengeteg pihenésre és nyugalomra lesz szüksége, de nekem úgy tűnik, hogy folyamatosan javul az állapota. Ezt onnan is lehet tudni, hogy állandóan viccelődik, és már ott ül az ágya szélén, amikor látogatóba megyünk hozzá - tette hozzá a színész felesége.

A teljes terjedelmű cikk itt olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: