2007-03-09 16:07:22• hírek • Szatmár.ro

Óra alatt szexeltek a 12 éves diákok

 Egy tanár előtt létesített aktust két hatodikos. Sokan végignézték, de mindenki hallgatott.
Óra alatt közösültek a hatodikos diákok egy indianapolisi általános iskolában. Az intézmény tanárai hónapok óta sikeresen titkolták az esetet - adja hírül a Wthr.com
 
Gyakorlati tapasztalat

Warren Township Raymond parki általános iskolájában a kémiai gyakorlat során két 12 éves diák létesített szexuális kapcsolatot, miközben, egy egyébként tapasztalt tanár éppen órát tartott. Az esetet legalább 10 másik gyerek nézte végig. Az amerikai iskolák lehetőséget nyújtanak, hogy bizonyos órákon a diákok könyvek nélkül, gyakorlati tapasztalatból tanuljanak. A tanterv alkotói valószínűleg ezt nem feltétlenül ebben a formában gondolták.

Titkokban, észrevétlenül

Az óraadó tanár ellen semmilyen megtorló intézkedés nem történt. Sőt, a tanári kar többi tagja azt az utasítást kapta, hogy az esetről ne beszéljenek senkinek. November óta nem is derült ki a történet, azonban a napokban egy levél nyomán fény derült az esetre.

Az iskola igazgatója nem nyilatkozott sem az incidensről, sem a szülők reakcióiról. Jeff Swensson iskolai felügyelő azonban megerősítette a híreket. A felügyelő az Eyewitness Newsnak elmondta, hogy az illetékes tanár nem tudta mi folyik az órán, mert egy másik diák elterelte a figyelmét. Ahogy ráébredt mi történik, azonnal leállította a felhevült kiskamaszokat.

velvet.hu 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: