2011-10-31 12:15:10• hírek • (X)

OptiWell: lassan húsz éve Szatmárnémetiben

A szatmárnémeti OptiWell Optika lassan 20 éve kínálja szemüvegkeretek, szemüveglencsék és kontaktlencsék széles választékát vásárlóinak, üzleteiben pedig szakképzett optometristák segítségével, optometriai vizsgálatokat is elvégeznek. Az üzlet munkatársai a kedvezményekről sem feledkeztek meg: állandó és szezonális akciókkal várják ügyfeleiket.

Az OptiWell a mai felgyorsult világban fontosnak tarja a magas szaktudást, a kivételes figyelmet, és a személyre szabott, egyedi áruajánlást, mindig szem előtt tartva azt a tényt, hogy az olcsó tömegtermékek elterjedése mellett, igény és szükség van az otthonos légkörű, jó árakkal dolgozó önálló üzletekre is.

Az OptiWell munkatársai számára rendkívül jelentős az ügyfelekkel való kapcsolattartás, hiszen a látáshibák jellegéről való informálás mellett, tájékoztatják a betérőket a kiválasztott termékek jellemzőiről, azok helyes használatáról, valamint a szemüveg- és kontaktlencse-piacon kapható újdonságokról.

A szakképzett optometristák türelemmel végighallgatják a páciens minden kérését, kérdését, és szemét, mint egy optikai fénytörőeszközt vizsgálják meg komputer segítségével, majd recept után készítik el a megfelelő szemüveget, vagy kontaktlencsét. Minden olyan pácienst, aki a fénytörési vizsgálaton kívül más beavatkozást - kezelést, műtétet - igényel, szakképzett szemorvoshoz küldik tovább.

Sokan a piacról, vagy bevásárlóközpontokból szerzik be recept nélkül a szemüvegeket. Ez viszont helytelen, mert később derül ki, hogy a szemüveg mégsem az igazi, és egy rossz szemüveg többet árt, mint használ. Az optika munkatársai a felmerülő probléma ellen is küzdenek, sőt arra is figyelmeztetik a vásárlókat, hogy ne dőljenek be a mozgó optikák által felírt recepteknek, ugyanis a szolgáltatás minősége nem helyben derül ki, és ha probléma adódik a páciensnek reklamálni sincs lehetősége... Az OptiWell ezért is fektet nagy hangsúlyt a kapcsolattartásra, ugyanis ide bármikor bármilyen problémával vissza lehet térni.

Az optika mint cég lassan 20 éve van piacon, és ennyi idő során folyamatos és állandó fejlődést tud maga mögött. Igyekszik évről évre színesíteni az árufelhozatalt, fejleszteni a műhely felszereltségét, és nem utolsósorban a személyzet szakképzettségét is szem előtt tartja. Polcain számos szemüvegkeret fellelhető, az egyszerűbb és olcsóbb daraboktól kezdve, egészen a legutolsó divatot követő példányokig, ezáltal a vásárlók minél szélesebb rétege megtalálhatja a kívánt terméket.

A legolcsóbb keret akár már 11 lejért megkapható, de vannak 60-200 lej közötti minőségi modellek, és olyanok is amelyek 1.000-1.200 lej között mozognak. A lencsét is széles árskálán szerezhetőek be, ugyanis függ attól, hogy a kliens egyszerű üveglencsét akar, vagy műanyag, polarizált, vagy védőréteges lencsét. A kívánt szemüvegdarabot, akár helyben is elkészítik, amennyiben az mentes különböző speciális összetevőktől. Ha a szükséges lencse nem található a raktárkészleten, rendelés alapján legfeljebb két hét alatt beszerezhető.

Az OptiWell a kedvezményekről sem feledkezik meg: születésnapi promóciókkal, kontaktlencséhez köthető kedvezményekkel és ajándékkuponokkal várják vásárlóikat. Mindazok számára, akik az üzlet által kínált ajánlatból válogat, és itt készíteni el új szemüvegét, ingyenes szemvizsgálatban részesül.

Az OptiWell szeretettel várja ügyfeleit a Mihai Viteazul 4-6. szám alatti, a Károlyi út C16 és a Grigore Ureche utca 3. szám alatti üzlethelyiségükbe! Az utóbbi helyen szemész szakorvos fogadja a kedves látogatókat.



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: