2009-08-24 09:07:37• hírek • Ferenczi Noémi

Operettslágerek a Filharmóniában

A Szatmári HÍD Egyesület szervezésében Leblanc Győző és Tóth Éva operettslágerekkel és nótákkal szórakoztatták vasárnap este a Filharmónia közönségét. A műsor második felében pedig Máté Öcsi lépett színpadra.

A Szatmári Híd Egyesület Szent István ünnepének alkalmából hívta meg városunkba a népszerű előadópárost, Leblanc Győzőt és Tóth Évát, akik több mint egy órán át operettslágerekkel és nótákkal szórakoztatták a műfaj kedvelőit. A Szellők szárnyán címet viselő műsorukban olyan ismert dallamokat idéztek fel, melyeket a közönség együtt énekelt az előadókkal. A magyar nóták mellett a Csárdáskirálynőből és a Marica grófnőből is hallhatott részleteket a közönség, majd az 50-es évekbeli magyar és világnóták is felcsendültek.

 

A közönség soraiból is táncra perdültek illetve dalra fakadtak néhányan, ugyanis a két előadó a nagyérdeműt is többször bevonta a produkcióba. A műsor első része a Honfoglalás című film legismertebb dalával, a Kell még egy szó című dallal zárult.

Az ünnepi műsor második felében, a szünetet követően, a kárpátaljai Máté Öcsi táncdal-összeállítása következett, mely nem kevésbé szórakoztatta a közönséget mint a műsor első része. Az előadást táncoslányok fellépése tette még látványosabbá. A közönség tapssal jutalmazta az előadó saját dalait, illetve Kovács Kati és Toto Cutugno által jól ismert slágereket.


Jól ismert dallamokkal szórakoztatta a közönségek a népszerű előadópáros
Jól ismert dallamokkal szórakoztatta a közönségek a népszerű előadópáros


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: