2012-05-01 15:49:31• hírek • Szatmár.ro

Folytassuk együtt! Eredményeinkre építünk!

Május elsején kora délután Csehi Árpád Szabolcs megyei tanácselnök vezetésével hivatalosan is letette a jelölési dokumentációt az RMDSZ Szatmár megyei csapata a Megyei Választási Bizottságnál.

A Szatmár Megyei Tanács elnöki tisztségéért egy sikeres négy év után újra Csehi Árpád Szabolcs indul a Szövetség részéről. A jelöléssel kapcsolatban az elnök elmondta:

„Négy évvel ezelőtt az RMDSZ megyei tanácsosaival azt ígértük, hogy egy eredményes négy évre vállalkozunk. Rendkívül nehéz gazdasági körülmények között olyan megvalósítások születtek, amelyekkel jobb életkörülményeket teremtettünk a szatmáriaknak. Minden szatmári számára érezhető eredményeket tudhatunk magunkénak, legyen szó egészségügyről, utakról,  bezárt szeméttelepekről. Előkészítettünk a jövőre nézve egy sor, az eddigieknél is komolyabb fejlesztést. Feladatunk van. Az, hogy eredményeinkre építve folytassuk a munkát. Folytassuk együtt. Ezért is vállaltam a jelölést és a helyhatósági választásokon való megmérettetést csapatommal együtt! - hangsúlyozta Csehi.

Az RMDSZ Szatmár megyei szervezete teljes tanácsosi listát nyújtott be a Megyei Választási Bizottsághoz. A Romániai Magyar Demokrata Szövetség a Német Demokrata Fórummal kötött megállapodás értelmében közös szakembercsapatot indít megyei tanácsosi listáján. A megyei tanácsosjelöltek csapatában többek között között jogászok, orvosok, pedagógusok, közgazdászok, mérnökök, egyházi személyiségek, szociális téren eredményeket felmutatott szakemberek kaptak helyet.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: