2012-05-02 13:38:06• hírek • Szatmár.ro

Operettgálával nyitja meg a kampányt az RMDSZ

A Szakszervezetek Művelődési Házában mutatkoznak be a polgármesterjelöltek. Kelemen Hunor is itt lesz.

Egy igen látványos és szórakoztató opera és operettgála keretein belül ismerkedhetnek meg a szatmáriak az RMDSZ Szatmár Megyei jelöltjeivel. A Szakszervezetei Művelődési Házában május negyedikén megrendezendő, 18 órakor kezdődő gálán a kulturális műsorról a Kolozsvári Állami Magyar Opera művészei gondoskodnak. A kiváló művészek opera és operettslágerekkel bűvölik majd el a közönséget, az énekesekhez pedig a balettkar táncosai a csatlakoztak.

A műsort a Szatmár Megyei RMDSZ polgármesterjelöltjeinek a bemutatása előzi meg. A rendezvény alkalmából Kelemen Hunor, az RMDSZ elnöke is jelen lesz, ő mutatja majd be az egybegyűlteknek a 42 polgármesterjelöltet - többek között Ilyés Gyulát, Véron Andrást, Kovács Jenőt - illetve a Szatmárnémeti Városi Tanácsi listáján szereplőket.

Szintén az elnök mutatja majd be Csehi Árpád Szabolcsot, a Szatmár Megyei RMDSZ elnökét, az utóbbi négy év megyei tanácselnökét, aki kétségkívül egy eredményes mandátumot zár, s a munkát a választások után is folytatni szeretné a Szatmár Megyei Tanács élén. A rendezvényen jelen lesznek a Megyei Tanácsi listán szereplő személyek is.

A rendezvényre a belépés ingyenes.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: