2011-08-25 09:27:43• hírek • Szatmár.ro

Operettgálával folytatódott a PMN a Tűzoltótorony tövében

Kellemes környezet, kitűnő művészek és lelkes közönség - szerda este megvolt minden a Tűztoltótorony parkjában megrendezett operettgálán ahhoz, hogy felejthetetlen legyen az este. Operettslágerekre tapsolt a közönség, sőt, néhányan pedig táncra is pördültek az ismert ritmusokra.

Nem bízták a véletlenre a Debreceni Csokonai Színház és az Opera Comica Lasagna művészei: előadásuk összeállításakor Kálmán Imre, Lehár Ferenc legismertebb operettjeiből hoztak el egy színes csokrot a szatmári közönségnek, a műsort pedig szavalatok, adomák tették még színesebbé. Nem csoda hát, hogy a közönség kikövetelte a ráadást és állva tapsolta meg a tehetséges művészeket.

A Tűzoltótoronynál felállított színpadon a következő előadást ma, csütörtökön 21.30 órai kezdettél játsszák a Harag György Színtársulat művészei. Az előadásuk címe: Az anconai özvegy, a darab rendezője pedig Keresztes Attila.

Operettgála a PMN-en

A Partiumi Magyar Napok Támogatói

Arany fokozatú Támogatók: Tarr Beton, Autonet

Ezüst fokozatú Támogatók: Korall Klinika, Rosendahl, Dominium, Confort Design, Grup West, Opel, Chevrolet, Ger-Bog, Communitas Alapítvány, Bizmann, Second Tex, No Pardon Étterem, Poszet, SVD Bau

Látogatasd meg és like-old a Szatmár.ro Facebook oldalát!

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: