2018-10-18 05:45:49• hírek • Bede Emőke

Operett Varázs: világhírű dallamokkal a mellrák ellen

Azt követően, hogy nemrégiben dr. Zacher Gábor, az ismert toxikológus főorvos tartott dupla teltházas előadást mindennapi függőségeinkről, novemberben egy újabb rendkívüli eseményt hoz el városunkba a Szatmár Megyei RMDSZ Nőszervezete.

Hajmási Péter, Hajmási Pál; Szép város Kolozsvár, Te rongyos élet, Jaj cica eszem azt a csöpp kis szád, Délibábos Hortobágyon. Ki ne ismerné ezeket a világhírű melódiákat? A magyar operett dallamai meghódították a világot, bejárták többek között az Amerikai Egyesült Államokat, Oroszországot, Izraelt és Németországot, s a következő hónapban Szatmárnémetibe, a Szakszervezetek Művelődési Házának színpadára érkezik Magyarország leglátványosabb show-ja, melynek sztárvendége sokak kedvenc komikája, Esztergályos Cecília.
 

A Monarchia Operett társulatának fellépéseit minden városban hatalmas ovációval hálálta meg a közönség, és ez vélhetően városunkban sem lesz másként. Annál is inkább, mivel az Operett Varázs nem csak szórakoztatni szeretné a nézőtéren ülőket, hanem egy nemes ügyre, a mellrák veszélyeire és a rendszeres szűrés fontosságára szeretné felhívni a figyelmet. Az idejében felismert betegség ugyanis gyógyítható, azaz nem egyenlő a halálos ítélettel. Sokan azonban hajlamosak elbagatellizálni a kérdést, ez a mulasztás pedig megannyi nőtársunk életét követeli minden évben.
 

A Gyöngyszem Egyesület által támogatott esemény nemes célkitűzése ez alkalommal sem marad védnök nélkül. Az Operett Varázs ugyanis Dunai Mónika országgyűlési képviselőasszony támogatását élvezi, ki nagy örömmel csatlakozott a mellrák-ellenes kezdeményezés csapatához.
 

Ha nem szeretnél lemaradni a november 11-én, 20 órától kezdődő előadásról, akkor érdemes felkeresned a biletmaster.ro oldalt vagy az RMDSZ szatmári székházát. A jegyek java része már elkelt, viszont ha sietsz, te is biztosíthatod helyed, s csatlakozhatsz eme nemes cél érdekében indított kampányhoz.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: