2012-05-10 12:39:15• hírek • Szatmár.ro

Openx2 - mert deszkázni jó!

OpenX2 címmel a Szatmárnémeti RMDSZ gördeszkaversenyt szervez a hétvégén. A verseny a Balcescu-Petőfi Általános Iskola közelében található Skateparkban lesz megrendezve szombaton 12 órai kezdettel.

Szerte a világon többszázezren gördeszkáznak: utcán, parkokban, épített pályákon és szinte mindenhol, ahol gurulni lehet. Romániában néhány éve töretlenül fejlődik a sportág, Szatmáron pedig még csak most bontogatja szárnyait a deszkás-koris mozgalom.

A tavalyi Partiumi Magyar Napokon először megszervezett extrémsport-nap sikerén felbuzdulva, az RMDSZ szervezőcsapata ezúttal a gördeszkásokat és görkorisokat szólítja meg: Szombaton 12 órától a 15-ös lakónegyedbeli Skateparkban a fiatalok összemérhetik tudásukat és ügyességüket, deszkán két kategóriában, korisok pedig összevont kategóriában.

Díjazás: mindkét gördeszkás kategóriában fődíj egy-egy világhírű, limitált sorozatú gördeszka szet, Cory Kennedy és Chris Roberts által fémjelzett exkluzív modellek. Második helyezetteknek a prémium kategóriás Element deszka-lapok, a dobogó harmadik fokán pedig szintén Element márkájú gördeszka-alkatrészek várják a versenyzőket. Görkorisoknak a Brindabella amerikai kollekciójából származó tartozékokat készítettük elő, és ami ennél is jobb: a nem dobogósok is számíthatnak meglepetésre!

Az RMDSZ által szervezett rendezvény ötletgazdája, Butka Gergő így nyilatkozott: "Sok szülő panaszkodik, hogy a fiatalok csak a tévé és a facebook előtt csücsülnek. A gördeszkás srácok szabadidejük nagyrészét gyakorlással, új trükkök betanulásával töltik, erre tökéletes helyszín a Polgármesteri Hivatal által épített modern extrémsport-pálya. Most pedig, először Szatmárnémetiben, lehetőségük van tehetségüket szervezett körülmények között is bemutatni, mi pedig értékes díjakkal jutalmazzuk. Lehet, hogy köztük van a következő Tony Hawk, deszkás szupersztár!"

A beiratkozás ingyenes, személyi igazolvány vagy aláírt szülői beleegyezés alapján lehetséges.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: