2012-08-14 15:18:46• hírek • Szatmár.ro

OpenX már harmadszor Szatmáron

Megint meghazudtolják a fizika alapvető törvényeit a szatmári (és várhatóan más megyékből is érkező) görkorcsolyások és -deszkások.

S bár most sem fogjuk megtudni, hogy mégis mi tartja rajta a fiúkon és a lányokon a minden pillanatban leeséssel fenyegető nadrágokat, de az egészen bizonyos, hogy aki a harmadik OpenX versenyt választja augusztus 25-én szombaton 12 és 18 óra között a 15-ös lakónegyedbeli Skate Parkban, annak lélegzetelállító látványban lesz része. A III. Partiumi Extrémsport Nap bizonyítja, hogy nem csak a tömegsportoknak kell teret engedni.

Ha eddig nem tudtad, hogy mi az az ollie, a boneless, a kickflip vagy a shovit, akkor itt a helyed, hogy a deszkások megmutassák neked. De ugyanúgy megtudod majd a görkorcsolyával trükközőktől, hogy az impossible nem is annyira impossible és nem csak előre, de hátrafelé lehet lépcsőzni. De hogy milyen a görkorin előadott tangó, az már a szervezők képzelőerejét is meghaladja.

Ha valami másra vágysz, ha érdekel, hogy a furcsán öltözködő fiatalokat mi tartja össze, netán te is szeretnél trükköket tanulni? Ott a helyed a PMN extrémsport napján.

A XI. Partiumi Magyar Napok főszervezője az Identitas Alapitvány és az RMDSZ. Kiemelt támogatók a Szatmárnémeti Városi Tanács és a Szatmár Megyei Tanács. Aranyfokozatú támogató: Autonet, Tarr Beton, No Pardon Pub. Ezüstfokozatú támogatók: Metamob, Rosendahl, Secondtex, Farma Center, Communitas Alapítvány, Solarex Tours, Panatek, Transpink, 2 & 2 Club, SVD Bau, GerBog.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: