2012-08-24 11:55:56• hírek • MTI

OpenX3 - mert a sport jobb mint a Facebook

A PMN keretein belül tartják meg az OpenX3 extrémsport-versenyt a Balcescu-Petőfi Iskola melletti Skate Parkban.

Az elmúlt két esemény mintájára lesz augusztus 25-én 12 órától megszervezve az extrémsport-verseny. A sportolók négy kategóriában bizonyíthatják tudásukat: gördeszka, 18 év alatt és fölött illetve görkorcsolya, 18 év alatt és fölött.

Az OpenX3-ra a beiratkozás ingyenes, szükséges hozzá egy személyi igazolvány vagy kiskorúak esetében egy irásos szülői engedély a versenyen való részvételre. A verseny 12 órától szabadedzéssel kezdődik, majd a zsűri kategorizálása és csoportbeosztása után 2 perc áll majd a versenyzők rendelkezésére, hogy a legjobb trükkjeiket bemutassák.

Az OpenX3 legtehetségesebb versenyzőit több mint 30 díj várja: gördeszka és görkori alkatrészek, az amerikai DC márka kellékei és deszkás-koris kiegészítők a szervezők felajánlásából.

A szatmári Orange Shop ajándékcsomagokkal, a Casco Group pedig versenysisakokkal motiválja a legmerészebb versenyzőket. A trükkök bemutatásához szükséges energiát a rendezvény hivatalos itala, az MCM Energy Drink biztosítja. A verseny szervezői az Identitas Alapítvány és a Szatmárnémeti RMDSZ.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: