2010-06-03 13:15:15• hírek • Póti Orsolya

Opel DragRacing: az év legnagyobb durranása

A Chevrolet DragRacing a 2009-es év legnagyobb autós  rendezvényének számított Szatmár megyében. A nagy népszerűségnek örvendő színvonalas autós fesztivál idén is megrendezésre kerül július 3 -  4 között Szatmárnémeti Nemzetközi Repülőtéren.

A tavaly megrendezett Chevrolet DragRacing autós fesztivál európai színvonalú gyorsulási versenyt, szépségversenyt, autókiállítást, oldtimer kiállítást és számos más szórakozási lehetőséget kínált a közel 8000 látogatónak. "A nagy érdeklődés és siker miatt, idén a tavalyinál is magasabb színvonalon szervezzük meg Észak-Erdély legnagyobb autós rendezvényét, az Opel DragRacing-et, mely a látogatóknak még több érdekességet, látványt és szórakozási lehetőséget kínál." - mondta el a csütörtöki sajtótájékoztatón Butka Gergely, a rendezvény főszervezője.



A sajtótájéjkoztatón az Opel DragRacing rendezvény újdonságait foglalták össze


Az Opel DragRacing, egy kétnapos rendezvény keretében tizenöt hektárnyi beépített területen lezajló autós élménynappal várja a látogatókat, akiknek idén még több újdonságban lesz részük. Többek között sor kerül a Közép-Európai Gyorsulási Bajnokság romániai futamának nemzetközi gyorsulási versenyére, látványos autós és motoros bemutatókra, és autókiállításokra.

Az idei rendezvény ismét egy nemzetközi autómárka támogatását tudhatja magáénak, a rendezvény fő partnere a szatmárnémeti Opel West márkaképviselet. A rendezvényen a gyártó teljes idei termékpalettája megtalálható lesz, középpontban a rendkívül sikeres Opel Astrával, amelyet az erre a célra kialakított speciális drive-teszt pályán ingyenesen kipróbálhatnak az érdeklődők. Az idei rendezvényen a csillogó tuningcsodák mellett az amerikai nagy vasak, a cult stílus képviselői, és a tavalyihoz hasonlóan az Oldtimer Klub találkozója fogja vonzani a látogatókat.


A csütörtöki  sajtótájéjkoztatón az Opel DragRacing rendezvény eseményeit foglalták  össze
A szervezők egy sokkal színvonalasabb és látványosabb rendezvényt ígérnek



Az idei rendezvényt a szervezők még soha nem látott, filmbe illő show elemekkel, valamint rengeteg szórakozási lehetőséggel fűszerezik. A tavalyi dragster romániai sebességrekordját idén még tovább fokozzák, de hogy mivel, az egyenlőre még titok.

A tavalyi sikernek köszönhetően a szervező AutoSportKlub megkapta a Közép-Európai Gyorsulási Bajnokság romániai futamának 2010-es rendezési jogát, melynek keretén belül Csehország, Szlovákia, Horvátország, Magyarország, és Románia tíz leggyorsabb autója szatmárnémeti repterén méri össze erejét, minden eddiginél látványosabb és színvonalasabb versenyt ígérve a látogatóknak. A verseny három fő pillére épül majd: a közép-európai kupasorozat (CEDC) versenyzőinek összecsapására, a mindenki számára nyitott gyorsulási versenyre és egy különleges „Szatmár-kupa" is megrendezésre kerül.

A rendezvény szervezője a szatmárnémeti AutoSportKlub és a DragRacing Hungary és fő támogatója a szatmárnémeti Opel West márkaképviselet, a rendezvény hivatalos autója az új Opel Astra. További támogatók és partnerek: Kalaschnikow energia ital, a Lubexpert, OmniAsig és Nagykárolyi Termál Strand. A verseny helyszínét, a Nemzetközi Repülőteret a Szatmár Megyei Tanács bocsájtotta rendelkezésre.


A nagy sikernek  köszönhetően idén színvonalasabb DrgaRacing-re kerül sor
A nagy sikernek köszönhetően idén  még színvonalasabb DrgaRacing-re kerül sor



Az idei rendezvényen nemzetközi gyorsulási versebnyre is sor kerül
Az idei rendezvényen nemzetközi gyorsulási versenyre is sor kerül


 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: