2019-02-28 10:43:56• hírek • Bede Emőke

Önzetlenségből jeles: 8500 lejt gyűjtött a tűzoltóság a résztelki család számára

Biztosan olvasóink is emlékeznek még annak a családnak a történetére, akik február elején kerültek a figyelem középpontjába egy szomorú esemény által. Családi házuk, melyben a szülők mellett hét gyermek is élt, porig égett egy elektromos rövidzárlat miatt. A szó szoros értelmében mindenük odalett, csak annyijuk maradt, amit felkaptak menekülés közben.

Az esetet követően a megye egy emberként lépett a tettek mezejére, hogy segítse a Kajtár családot. Sokan pénzbeli támogatást nyújtottak nekik, mások ruhával, élelmiszerrel, tisztálkodási szerekkel segítették őket. Nos, a szerencsétlenség nem hagyta hidegen a Szamos Katasztrófavédelmi Felügyelőséget sem.
 

A Polgári Védelem Napja alkalmából szervezett ünnepélyes találkozón Aurel Ulici alezredes elmondta, a tűzoltók nem kevesebb mint 8500 lejt gyűjtöttek össze, hogy segítsék a hétgyermekes családot a talpra állásban. Ugyanakkor arról is tájékoztatta a jelenlevőket, hogy ezzel még nem fogyott ki a tenni akarásuk, hiszen hamarosan használati tárgyakat és elektronikai cikkeket adományoznak nekik, valamint segítenek az új házba való beköltözésben, és ha szükséges, akkor a felújításban is.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: