2010-01-04 12:56:13• hírek • MTI

Önrobbantó bankrablók

Két önrobbantó bankrabló lett 2009 Darwin-díjazottja, azaz a fura halálnemek éves "bajnoka".

A két balga belga bankban szolgált rá a negatív elismerésre: nemcsak a kiszemelt széfet robbantotta fel, hanem az egész bankot, így önmagával is végzett. A rendőrök egyiküket ugyan élve találták, és kórházba szállíttatták, ám hamarosan belehalt fejsérüléseibe a férfi. Társáról előbb azt hitték a rendőrök, hogy meglépett, ám később előkerült holtteste a törmelék alól.
A fura halálozások tavalyi második helyezettje az a férfi, aki Floridában egy közlekedési dugóban kiszökkent autójából vizelni, alacsony falnak nézett egy hídkorlátot és mögé szökkent. Húsz méter zuhanás után szörnyethalt.

A harmadik helyre egy nő került, amire még nem volt példa, ugyanis most először fordult elő, hogy a szebbik nemből is akadt jelölt a Darwin-díjra. A nő robogójával a fegyelmeztető táblák ellenére belehajtott egy megáradt folyóba az Egyesült Államokban. A rendőröknek sikerült kimenteniük, ám a nő visszaugrott a vízbe, hogy kimentse motorját. Másodjára már a rendőrök nem tudták megmenteni - idézte fel az esetet az Ananova brit hírügynökség.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: