2014-10-03 16:41:34• hírek • Szatmár.ro

Önnek megunt, másnak érték

Újabb ruhagyűjtési akciót szervez a Caritas - ezúttal a megye több mint 30 településén fognak gyűjteni.

A Szatmári Egyházmegyei Caritas Szervezet szeptember 22 és október 20 között ruhagyűjtési akciót szervez Szatmár megye több mint 30 településén.

Az „Önnek megunt, másnak érték" nevet viselő akció célja összegyűjteni a lakosok által már nem használt, megunt ruhadarabokat, Szatmár megye több mint harminc településén. A jobb minőségű ruhák a Szervezet által támogatott rászorulókhoz jutnak, a már használhatatlan, rosszabb minőségűeket pedig nyersanyagként értékesítik, az ebből befolyt összegeket pedig a Szervezet a rászorulókért végzett tevékenységeire fordítja. A gyűjtés minden településen egy megszabott program szerint fog zajlani.

"Minden adomány számít! Ami az Ön számára megunt, más számára értékkel bír!" - ez az akció jelmondata.

A ruhagyűjtés vidéki programja még nem ismert, azt viszont már lehet tudni, hogy Szatmárnémetiben október 4-én és 11-én gyájtik a ruhákat az önkéntesek.

 

A Caritas sajtóközleménye szerint 15 óra után a 100 kg-ot elérő adományokat háztól is elszállítják a 0757362249-es telefonszámon történt előzetes egyeztetést követően. Az önkénteseknek csak textil-adományokat  áll  módjukban elszállítani - ruhát, játékot, cipőket, lakástextíliát, fehérneműket és egyéb kiegészítőket.

Ruhagyűjtési akciót szervez a Caritas

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# ballagók2020 # koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: