2020-03-17 08:56:09• hírek • Közlemény

Online tartják meg a nagykárolyi Ki mit tud?-ot

Tekintettel a koronavírus-járvány elterjedésének megelőzése okán hozott intézkedésekre, a gyerek Ki mit tud? (Tip Top Prichindel) elnevezésű tehetségkutató verseny idei, 13. kiadását rendhagyó módon, online szervezi meg a Nagykárolyi Kulturális Igazgatóság.

A verseny két kategóriában zajlik: óvodások és I-IV. osztályos diákok korcsoportjában.

A versenyre benevező gyermekek előadhatnak egy éneket, szavalhatnak verset, vagy akár táncolhatnak is. A produkcióról, az otthon telefonnal készített felvételt, a festivalcarei@yahoo.com emailcímre lehet beküldeni, 2020. március 30-ig. A felvétel nem haladhatja meg az egy perces időkorlátot.

A legjobbnak ítélt produkciókat díjazzák majd a szervezők. A díjakat a kényszervakációt követő iskolai időszakban vehetik majd át a jutalmazottak. A szervezők azt kérik a versenyre nevező gyermekek szüleitől, hogy a kis videóklip elküldésével egyidejűleg, a gyermek nevét, életkorát is jelöljék meg, valamint írják oda, hogy hozzájárulnak a filmecske internetes megjelentetéséhez. A kisfilmeket ugyanis a Nagykárolyi Kulturális Igazgatóság hivatalos facebook oldalára is feltöltik majd.

A verseny minden gyermek számára nyitott, bárhonnan várják a jelentkezőket.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # hétvégiinterjú # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: