2013-04-09 17:29:56• hírek • Kocsis Zoltán

Online lesz a Környezetvédelmi Ügynökség

Szerdától elektronikus formátumban is be kell nyújtani a különböző kérvényeket a Szatmár Megyei Környezetvédelmi Ügynökséghez, rendelkezett erről az országos ügynökség. Előreláthatóan azonban ez nem egy könnyítés a lakosság számára, sokkal inkább egy kötelezettség. Azt ne mondjuk, nyűg.

A szerkesztőségünkbe eljuttatott közleményből ugyanis kiderül, ezentúl elektronikus formátumban is be kell nyújtani a kérvényeket, dokumentációkat. Igen, is, mivel azt fizikailag, a dokumentációk papír mivoltában is le kell majd adni!

Az Országos Környezetvédelmi Ügynökség által életre hívott Integrált Informatikai Rendszer keretein belül az érintett a http://raportare.anpm.ro oldalon kell regisztrálnia. A regisztrációhoz szükséges utasításokat viszont az országos ügynökség www.anpm.ro című honlapjának Toate stirile rovatának Formular electronic (eForm) - http://apmsm.anpm.ro/formular_electronic_eform_de_inregistrare_a_operatorilor_economici_in_sistemul_sim-86167 - linkje alatt található meg.

Miután az illető ide feltöltötte adatait, kérvényét, a dokumentációkat a megyei ügynökségen is le kell adnia. Szerdától csakis azon kérvényeket veszik figyelembe, amelyek online is fel vannak töltve.

Amennyiben az érintett valamilyen oknál fogva képtelen feltölteni a dokumentációt, akkor a megyei ügynökség munkatársainak segítségével megteheti a megyei ügynökség székhelyén. Szatmár megye esetében Szatmárnémetiben, a Kossuth Lajos (Mircea cel Batran) utca 8/B szám alatt további információkat az office@apmsm.anpm.ro emailcímen, a 0040261-736003-as telefonszámon vagy a 0040261-733500-ás fax számon lehet szerezni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: