2018-11-12 11:47:15• hírek • közlemény

Online is befizethetőek a helyi adók és illetékek

A Globalpay applikáció használatával magán és jogi személyek egyaránt, azaz  bármely adófizető egyszerűen és gyorsan bankkártyával is kifizetheti az adóügyi nyilvántartásban szereplő befizetési kötelezettségét a Szatmárnémeti Helyi Adók és Illetékek Igazgatóságán.

A rendszer napi 24 órán át, heti 7 napon keresztül az ügyfelek rendelkezésére áll, és a kiegyenlítetlen tartozásokról, valamint az ezek után napra kiszámolt késedelmi illetékekről is pontos adatokkal szolgál. Az adófizetőknek e-mailben kell igényelniük a kiválasztott felhasználónevet, amelyre azt követően az esetleges módosításokról és kötelezettségekről is értesítik a felhasználót.


„Az applikáció használata az önkormányzat és a felhasználók számára is egyaránt hasznos. Számításaink szerint akár 440 ezer lejt is megtakarítható azzal, ha online bonyolítjuk le az adóbevallással kapcsolatos teendőket, hiszen így nem kell fizetni a nyomdai és postai költségeket, így ezt az összeget egyébb fejlesztésekre használhatjuk. Az adófizetők pedig időt takaríthatnak meg azzal, hogy nem kell sorban állniuk a pénztár előtt, valamint időben kaphatnak értesítéseket a határidőkről és a módosításokról.” – nyilatkozta Kereskényi Gábor polgármester.


Az online felület eléréséhez kattints ide.


 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: