2020-04-27 12:44:07• hírek • Közlemény

Online fotóversenyt szervez a Gróf Károlyi Idegenforgalmat-népszerűsítő Központ

Népszerűsítsd online a városod! Fotóversenyt hirdetnek – “Egy fotóval nem szabadulunk meg a járványtól, de mosolyt csalhatunk az arcokra” címmel.

A „Gróf Károlyi” Idegenforgalmat-népszerűsítő Központ munkatársai online versenyt hirdetnek, melyre minden olyan személyt várnak, aki a Facebookon, vagy a visitcarei.ro oldalon követi tevékenységüket. A verseny célja, hogy a város turisztikai népszerűsítése tovább folytatódjon, még az ilyen nehéz időszakban is, mint a mostani.

„Annak ellenére, hogy most mindenki otthon tartózkodik, biztos sokan vannak, akik akár telefonjukban, akár digitális vagy analóg módon készített fotókon őriznek emlékképeket Nagykárolyról. Most itt az ideje annak, hogy ezek a képek nyilvánosságra kerüljenek, és minél több emberhez eljussanak. Olyan képeket is várunk, melyek hagyományos technikával, régebben készültek. Ezeket szkennelve juttathatják el hozzánk készítőik” – áll a felhívásban.

Mindazoktól, akik szeretnének részt venni a versenyen, azt kérik, hogy 2020. május 6-ig, maximum 5 darab fényképet juttassanak el a castelul.karolyi@gmail.com emailcímre. A képek közismert nagykárolyi turisztikai látnivalókról, vagy akár kulturális eseményről is készülhettek. A beérkezett fotókat, a Castelul Karolyi Carei Facebook csoportban teszik közzé a szervezők.

Azt a 15 fotót, ami a legtöbb kedvelést kapja, a visitcarei Instagram felületén, valamint a visitcarei.ro oldalon is megjelentetik. A szükségállapot elmúltát követőn pedig, a nyertes fotókat, egy kiállításon is megtekintheti a közönség, amit a Károlyi-kastélyban fognak megszervezni.

A szervezők azt kérik, hogy a beküldött képekhez mellékeljék a kép készítőjének nevét is. A versenyen való részvétel feltétele, hogy a kép saját készítésű legyen. A kép beküldésével, a készítő hozzájárul ahhoz, hogy a neve megjelenjen a fentebb említett online felületeken, valamint a különböző népszerűsítő kampányokban.

Hozzászólás:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# ballagók2020 # koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: