2017-04-04 11:15:38• hírek • Kocsis Zoltán

Online előjegyzés az útlevélosztályon is

Egy hónappal a jogosítvány- és gépkocsibejegyzés osztályon történt változást követően keddtől már az útlevélosztályon is lehetővé vált az online előjegyzés.

„A jogosítvány- és gépkocsibejegyzési osztályon már több hete működik az online előjegyzés, ennek sikere és a pozitív visszajelzéseket követően döntöttünk úgy, hogy szélesbítjük az online tevékenységünket, így április 4-től már az útlevélosztályon is elvégezhetjük az előjegyzést otthon ülve vagy éppen telefonunkkal”, magyarázta Altfatter Tamás alprefektus.

Az előjegyzéshez nem kell mást tennünk, mint belépnünk a Szatmár Megyei Prefektúra hivatalos oldalára, annak közepén, de a bal oldali menüoszlopban is megtaláljuk a szükséget linket. Az oldal úgy van kidolgozva, hogy azt otthoni asztali számítógépektől kezdve a telefonokig minden egyes operációs rendszerrel el lehessen érni.

Aki valamilyen oknál fogva nem tud élni az online előjegyzés teremtette lehetőséggel, az hétköznaponként 10.00 és 11.00 óra között ezt személyesen is megteheti a Petőfi Sándor utca 32. szám alatt található osztályon.

Az útlevelet átvenni viszont továbbra is csak személyesen lehet az említett címen hétköznaponta 8,30 és 16,30 között. Figyelem, ez a program szerda délután további két órával bővül, így azok is elintézhetik dolgaikat, akik munkahelyi vagy egyéb elfoglaltságuk miatt korábbi időpontban ezt nem tehetik meg.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: