2017-03-07 14:29:42• hírek • Kocsis Zoltán

Online előjegyzés Szatmár megyében is!

Igyekszik lépést tartani a XXI. század követelményeivel a Szatmár Megyei Prefektusi Hivatal, ennek jegyében szerdától immár online is kérhetünk időpontot, amennyiben a jogosítvány- és a gépjárműbejegyzési osztályon van dolgunk. Mi több, hamarosan már csak online tehetjük ezt meg

Az online felületet a kormánybiztosi hivatal hivatalos honlapján érhetjük el: annak fő oldalán vagy a baloldali menüoszlop „Permise si inmatriculari auto" menüpont alatt.

Az online előjegyzés lehetősége március 9-től, csütörtöktől érhető el és kezdetben párhuzamosan működik majd a klasszikus, személyes időpontkérés módszerével.

Március 20-tól azonban már kizárólag csak online jegyezhetünk elő a jogosítvány-és gépjárműbejegyzési osztályon! Kivételt képeznek ez alól mindazok, akik a jogosítvány megszerzéséhez szükséges elméleti vizsgára jegyeznének elő, ők hétköznaponként 8.30 és 9.30 között személyesen is megtehetik ezt.

Emlékeztetőül, a Petőfi Sándor utca 32. szám alatt található osztályon jelenleg hétfőn, kedden, csütörtökön és pénteken 8.30 és 14.00 óra között nyújthatjuk be dokumentumainkat és 11.00-16.30 között vehetjük át azokat, míg szerdán 8.30-tól 16.00-ig adhatjuk be és 11.00-től 18.00-ig vehetjük ki.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: