2015-03-12 16:28:56• hírek • (x)

Online bejelentkezés az Aquastar - Aqua Medicánál

Új szolgáltatással gazdagodott az aquapark wellness és gyógykezelő központja, ezáltal könnyítve az ide látogatók előre bejelentkezési lehetőségét.

Ez az új módszer segítséget nyújt a kedves vendégeknek, hogy könnyen és egyszerűen kérjenek időpontot, ezáltal saját idejükkel egyénileg gazdálkodhatnak, úgy, hogy az a leghatékonyabban osszák be azt. Egyénileg előre megtervezhetik az AquaStarban eltöltött óraikat és olyan vonzó kikapcsolódási vagy gyógykezelési programot alkothatnak, amelyet szívesen vesznek ezután igénybe.

A www.aquastarmedica.com weboldalon az online bejelentkezés lehetősége mellett, részletes leírást kapnak minden szolgáltatásról, árakról, orvosokról és terapeutákról.

"Mindezt azért hoztuk létre, hogy a legjobb minőségű szolgáltatásokat kaphassák, a legjobb helyen, az Önök számára a legmegfelelőbb időben. Próbálják ki és válasszanak a több tucatnyi pihentető, gyógyító vagy akár karbantartó, illetve alakformáló szolgáltatásunk közül és ezen felül válasszák ki a szakképzett csapatunkból azt a terapeutát vagy orvost akihez a legszívesebben jönnének. Tegyék meg mindezt otthonról, egy kattintással, pár másodperc alatt. Ezáltal megspórolva időt és fáradtságot" - áll a szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményben.

Abban az esetben, ha az érdeklődőnek tanacsadásra van szüksége, vagy olyan kérdése van, amelyre a weboldalon nem találja a választ, az Aquastar - Aqua Medica csapata személyesen is az érdeklődő rendelkezésére áll a Gorunului utca 8. szám alatt Szatmárnémetiben, illetve a 0361-409-888-as telefonszámon.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: