2018-04-17 08:13:28• hírek • Oszkó Viktória

Önkéntesség a természetért

Mindenki szeretné, ha Szatmárnémeti tiszta, rendezett, szabadtéri programokra alkalmas város lenne. Sokan vágyunk rá, hogy a környezetünk gondozott legyen és ne kelljen kerülgetnünk az eldobált szemetet.

Nem csak arról van szó, hogy esztétikailag sokat javíthat városunk látképén, ha szépen rendben vannak tartva a közterületek, de egészségügyi- és környezetvédelmi szempontból is meghatározó, ha nem tarkítja műanyag flakon és más hulladék a lakott területeket.


Április 21-ére, szombatra önkénteseket keresnek Szatmárnémetibe a 16-os mikró, illetve a Polgármesteri Hivatallal szemközti töltésoldalba, hogy közösen megtisztítsák a Szamos folyó partját. A cél az lenne, hogy minél több embert sikerüljön bevonni az akcióba, hiszen minél többen vagyunk, annál gyorsabb és hatékonyabb a munka, ráadásul sokat tehetünk környezetünk és a természet regenerálódásáért.


A munka elvégzéséhez mindenféle eszköz adott a helyszínen, a szorgos önkénteseket ráadásul frissítő vízzel és gyümölcslével várják, a zene, a nevetés és a jó hangulat pedig mind csak a ráadás.


A legígéretesebb segítők nyereményekkel és meglepetésekkel gazdagodhatnak!  Minden érdeklődőt és tenni vágyó lakost szeretettel és köszönettel várnak. A munka tehát április 21-én, szombaton délben kezdődik majd, és tart egészen délután 17.00-ig. Bővebb információ elérhető a 0753 596 533-as telefonszámon.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: