2011-11-07 13:30:01• hírek • Póti Orsolya

Önkénteseket hív karácsonyi akcióihoz a Reménysugár

A Hans Lindner Alapítvány Reménysugár programja, mely a Szatmár és más szomszédos megyebeli rákbeteg gyerekeket és azok családjait hivatott segíteni, a korábbi évekhez hasonlóan idén is rendhagyó meglepetésekkel készül a Karácsonyra.

A Reménysugár klub munkatársai évente több alkalommal szerveznek szórakoztató programokat a beteg gyerekek és családtagjainak életének megkönnyítésére. A programok sikeres lebonyolításához azonban olyan önkéntesekre van szükség, akik készséggel hozzájárulnak az akciók megszervezéséhez.

A klub vezetői kíváncsian várják az önkéntesek ötleteit a segélyakciókkal kapcsolatban. A Reménysugár akciói változatosak, egyik évben színházi előadással rukkoltak elő az önkéntesek, míg másik évben ajándékcsomagokkal örvendeztették meg a beteg gyermekeket. Idén a "I. Chiricuță" Onkológiai Intézetbe tervez látogatást a Reménységsugár, és elsősorban ennek előkészítésében vár ötleteket.

„Az alapítvány olyan szülők, diákok, tanárok, egészségügyi dolgozók és önkéntesek jelentkezésére számít, akik ötleteikkel és aktív részvételükkel szívesen hozzájárulnak ünnepi akcióink szervezéséhez mind a Reménysugár klub keretein belül, mind a kolozsvári "I. Chiricuță" Onkológiai Intézetbe tervezett látogatás előkészítésében." - nyilatkozta Koczinger Tibor, a Hans Lindenr alapítvány elnöke.

Az érdekelt segíteni szándékozók a Hans Lindner Alapítványnál jelentkezhetnek, a Ceahlaului utca 38 szám alatt, 8-16 óra között, vagy hívják a 0261- 715136-es telefonszámot, legkésőbb hétfőig, november 14-ig.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: