2013-02-28 12:07:50• hírek • Kocsis Zoltán

Öngyilkosságot követett el a szerdai vasúti baleset áldozata

Középkorú férfit gázolt halálra szerda délután Szatmárnémeti és Szatmárzsadány között a menetrendszerűen közlekedő vonat. A Szatmár Megyei Rendőrség tájékoztatása szerint nagy valószínűség szerint a szatmárnémeti illetőségű férfi szándékosan vetett véget napjainak.

Szerda délután 15.00 óra körül értesítették a Szatmár Megyei Rendőrséget, hogy a Szatmárnémetiből kiinduló menetrendszerű vasúti járat halálra gázolt egy férfit.

A helyszínelés során a férfinél semmi mást nem találtak, csak a személyi igazolványát. Ebből kiderült, hogy 41 éves szatmárnémeti személyről van szó, akinek a nevét, kegyeleti okokból, a rendőrség nem kívánja nyilvánosságra hozni.

Roxana Cristea sajtószóvivő a Szatmár.ro érdeklődésére elmondta, tudomásuk szerint a férfi testvéreivel élt a megyeszékhelyen, az utóbbi években pedig egyre több problémája volt az alkoholfüggőségével. A rendőrség tájékoztatása szerint valószínűsíthető, hogy öngyilkosságról volt szó.

„A mozdony vezetője több alkalommal is figyelmeztette a síneken sétáló férfit. Az visszanézett a dudaszó hallatára, ám nem lépett le a sínekről. Öngyilkosságra utal az is, hogy a személyin kívül semmilyen más tárgyat nem találtunk nála", magyarázta Cristea.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: