2007-08-27 14:37:12• hírek • Szatmár.ro

Öngyilkosságot kísérelt meg

nowenwulson1Kórházba kellett szállítani Owen Wilsont, miután felvágta ereit és tablettákat vett be.

A National Enquirer és a Star magazinok szerint sürgősen kórházba kellett szállítani Owen Wilsont, miután öngyilkosságot kísérelt meg Santa Monica-i otthonában: felvágta ereit és tablettákat vett be. A beszámolók szerint a sztárra családtagjai bukkantak rá, akik azonnal értesítették a mentőket.

A hívásra vasárnap dél körül került sor, szemtanúk szerint a színész csuklóját összevarták és bekötözték a kórházban. A helyi rendőrség az alábbi közleményt jelentette meg a TMZ.com-on: „Augusztus 26-án, vasárnap, 12 óra 10 perckor a Santa Monica-i rendőrség sürgős orvosi ellátást kérő segélyhívást kapott… (…) A személyt a helyi kórházba szállították, ahol megfelelő ellátásban részesült.”

A National Enquirer szerkesztője, David Perel a PerezHilton.com-on elmondta: „Owen Wilsont átszállítják a St. John-ból egy másik Los Angeles-i kórházba. Testvérei, Andrew és Luke vele vannak. Andrew talált rá öngyilkossági kísérlete után, ő hívta a mentőket. Owen mindkét csuklóját felvágta, ráadásul még tablettákból is túladagolta magát. Majdnem egy teljesen üres gyógyszeres dobozka volt mellette.”

Wilson állapota stabil.

danubius.hu 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: