2010-09-06 16:20:37• hírek • Szatmár.ro

Öngyilkossági kísérlet: harmadszor

Egy huszonhat éves szatmári férfi idén már a harmadik alkalommal került a Szatmár Megyei Kórházban öngyilkossági kísérlete miatt. Az elkeseredett férfi ezúttal öncsonkítással akart végezni magával.

Úgy tűnik, Szatmár megyében lassan egy hét sem múlhat el öngyilkossági kísérlet nélkül: egy huszonhat éves szatmári férfi a bal karján vágta fel az ereit hétvégén, így került a Szatmár Megyei Kórház sürgősségi osztályára.

„A fiatalember nem először került be hasonló problémával a kórházba. A vágás nem sodorta életveszélybe a férfit, így a megfelelő ellátást követően a pszichiátriára irányítottuk" - tudtuk meg Constantin Demiantól, az egészségügyi intézmény sajtószóvivőjétől.

Szeptember 3-6. között egyébként 371 személyt köztük 104 gyereket láttak el a Szatmár Megyei Kórházban. Ezúttal is többen kerültek alkoholkómában a kórházba: a hat személy közül ketten kiskorúak voltak. Öten fizikai bántalmazást követően szorultak a sürgősségi személyzet segítségére, hárman közúti balesetben szenvedtek sérülést.

Ezúttal is több személy harapással és csípéssel kereste fel a kórházat: két személy kullancscsípéssel, két szatmári kutyaharapással került kórházba, egy lakost macska harapott meg, ezért kérte az orvosok segítségét, egy 31 éves érendrédi férfit pedig disznó harapott lábon.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: