2011-11-09 17:27:48• hírek • Balog Anita

Öngyilkossággal fenyegetőzött: egy tízemeletes tömbház tetejéről akart leugrani

A szatmárnémeti Jiului utca tízemeletes tömbházának a tetejéről akarta végső elkeseredésében a mélybe vetni magát egy 54 éves férfi szerdán 17 óra körül. A rendőrök lebeszélték az öngyilkosságról, miután lejött a tetőről, beutalták a pszichiátriára.

Rendőrök, tűzoltók és újságírók özönlöttek szerdán  valamivel 17 óra után a Jiului utcai tömbházhoz, ahol az 54 éves Iuliu Daraban készült öngyilkosságot elkövetni. A férfi a tömbház tetejéről akarta a mélybe vetni magát, miután annyira összeveszett élettársával, hogy az elzavarta a lakásából.

A férfi az Unio gyárban dolgozott, ám nemrégiben elbocsájtották, s a munkanélküliség volt a fő oka annak, hogy a család anyagi helyezte drasztikusan megromlott. Bár alkalmanként kapott munkát, nem sikerült előteremtenie a megélhetéshez szükséges minimális összeget sem. Miután egy fél órás tárgyalás után a rendőröknek sikerült lecsalogatniuk a tetőről, a férfit beleegyezésével a pszichiátriára szállították. Az elsődleges vizsgálatok szerint erős depresszióban szenved.

Kijelenthetjük: az utóbbi időben megnőtt azoknak a száma, akik az öngyilkosságot látják a legjobb megoldásnak a problémák megoldására. Október hónapban egy férfi kétszer is a Golescu hídról akarta belevetni magát a Szamosba, azelőtt két személy a tömbházlakás ablakán kiugorva vetett véget az életének. Hétről hétre öngyilkossági kísérletekről számol be a Szatmár Megyei Sürgősségi Kórház is.

A rendőrök beszélték le a férfit az öngyilkosságról

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: