2012-10-20 09:22:39• hírek • Blikk.hu

Öngyilkossággal fenyegetőzik Győzike

A Blikk hasábjain fakadt ki Gáspár Győző, akire hétfőn az ügyész börtönt kért.

Kettőtől 12 évig terjedő szabadságvesztést, a vád szerint a Bea asszonnyal együtt elkövetett 22,2 millió forintos adócsalás miatt. A salgótarjáni showman összeomlott, és az utcán újra megtámadták.

- Salgótarjánban olyan a közhangulat, olyan az emberek hozzáállása, hogy rémálmomban sem mertem volna gondolni. Csütörtökön szokás szerint felvettem a gyerekeket, és egy ötven-hatvan év közötti férfi megtámadott. Ott volt Evelin, Virág, és azt látta, hogy az apját szembeköpik, és azt kiabálják: te rohadt csaló, mocskos szemétláda, szégyent hoztál a városunkra. A gyerekeim előtt megaláztak, hogyan fognak felnézni rám? A vacsora azzal telt, hogy bőgtünk, mint ahol halott van... A lányok összeroppantak - magyarázta Győzike, miközben remegő kézzel nyilatkozott lapunknak.

A rettegés, a félelem, hogy börtönbe jutnak, mindent felemészt a Gáspár családban.

- Nem kívánom senkinek ezt a pár napot, rettegésben élünk. Én nem csaltam el tizenegymillió forintot, egymilliárdot sem csalnék, a Győzike-márka fontosabb. Nem vettem el az állam pénzét, volt egy jó menedzsmentem, a produkcióra költötte a pénzt. Ha a néző azt látta volna, hogy otthon ülünk a nappaliban, akkor nincs nézettség, nekünk show-t kellett csinálnunk. Csak megjátszottuk a gazdagságot. Nem azt mutattuk a tévében, hogy Bea asszony prostituált, Győzike kocsmázni jár, Evelin lop, Virág meg mocskos. Evelinnek is haza kellett jönnie Amerikából. A legnagyobb fájdalmam az, hogy Virágnak rémálmai vannak, nem győzzük nyugtatgatni, hogy nem lesz semmi baj... Nem gondolhatja az ország, hogy direkt ellopok tizenegymilliót, hogy tönkretegyem a családom. Nem annyit ér a családom, nem annyit ér a becsületem - morzsolta a szavakat Győző, aki abból él, hogy az apja olykor ad nekik pénzt, mégis elkezdett törleszteni már az adósságából, hogy ne bántsák. - Már hárommilliót sikerült visszafizetnem, de nincs munkám. Tizenöt hónapja nem hívnak, nem keresnek.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: