2012-12-27 11:25:15• hírek • Kocsis Zoltán

Öngyilkos okozott halálos balesetet Krasznabélteken

Karácsony hétvégéjén - szombat és hétfő között - hét közlekedési baleset történt Szatmár megyében - egy személy életét vesztette, kettőt pedig a gyalogosátjárón ütöttek el.

A legsúlyosabb következményekkel járó baleset Krasznabélteken történt hétfő este 18.20 körül. A 27 éves Mariana C a Seat típusú személygépkocsijával a DN19-es országúton közlekedve elütött egy fiatalembert, aki az életét vesztette. A rendőrség rövid nyomozás után aztán kiderítette, hogy a 28 éves S. Sándor az utóbbi időben több arra utaló kijelentést tett, hogy készül véget vetni életének - ezért önszántából vetette magát a gépkocsi elé.

Időrendi sorrendben az első baleset még szombat este 19.00 órakor történt Sándorhomokon, amikor a 25 éves Iuliu B. elveszítette uralmát Audi típusú személygépkocsija fölött és egy híd korlátjának ütközött. A rendőrség csak vasárnap reggel szerzett tudomást az incidensről.

Szintén elhagyta a helyszínt az a 20 éves Vlad S., aki vasárnap 19.40 körül Szatmárnémetiben, a Hegyi (O. Goga) úton a gyalogosátjárón gázolta el az úttesten szabályosan átkelni igyekvő M. Istvánt. A 31 éves fiatalember szerencsére csak könnyebb sérüléseket szenvedett, a rendőrségnek pedig gyorsan sikerült azonosítania a cserbenhagyó gázolót.

Valamivel rosszabbul járt a 63 éves Gheorghe M., akit hétfő délelőtt 9,30 körül ütött el Ford Mondeo típusú személygépkocsijával a 66 éves Flore M. Szatmárnémetiben, az Ady Endre utca gyalogosátjáróján. A férfi súlyos sérüléseket szenvedett.

Vasárnap délután Szatmárnémeti határában, a DN19-es országúton két személygépkocsi ütközött össze, a vétlen sofőr pedig kisebb sérüléseket szenvedett. Az Audival közlekedő 35 éves Robert S. nem tartotta be az ajánlott követési távolságot és hátulról beleütközött a 25 éves Roxana K. által vezetett Volkswagenbe.

A már említettek mellett további két baleset történt hétfőn. Az egyik Selestyehuta határában, ahol a 49 éves Rodica I. elveszítette uralmát személygépkocsija fölött és Seat Cordobájával az árokba borult. Az eset következtében az autó utasa, a 48 éves Ionel I. könnyebb sérülést szenvedett.

A másik baleset alig fél órával dél után történt Pettyénben, ahol M. Sándor egy kanyarban szintén elveszítette uralmát Fiatja fölött, egy hídfőnek ütközött, majd az árokba borult. A 31 éves gépkocsivezetőről, aki könnyebb sérüléseket szenvedett, a helyszínelés alatt kiderült, hogy erősen ittas volt - az alkoholszonda 0,89 mg/l alkoholszintet mért kifújt levegőben.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: