2007-05-25 15:49:51• hírek • István Löchli

Öngyilkos lett a feljelentő

 A megvert szlovák lány feljelentője öngyilkosságot követett el.
Öngyilkosságot követett el az az illető, aki hamis tanúzás vádjával feljelentette azt a szlovák lányt, akit még 2006. augusztus 25-én bőrfejűek vertek meg Nyitrán, mert magyarul beszélt.
A lány az esetet azonnal jelentette a rendőrségen, de azok nem tettek semmit, sőt egy lakossági bejelentés következtében bűnvádi eljárás indítottak a lány ellen, a vád hamis tanúzás és a rendőrség félrevezetése. Juraj K. feljelentése nyomán indult meg a vizsgálat Malina Hedvig ellen, viszont eddig semmilyen információ nem látott napvilágot a feljelentő személyéről. Egy napilap kutatásai során derült fény az igazságra, ugyanis sikerült annak a személynek a nyomára bukkanniuk, aki feljelentette a megvert magyar nemzetiségű diáklányt.
Amint az kiderült, a feljelentő Juraj K. még május elején otthonában öngyilkosságot követett el, eddig fel nem derített okokból. Hogy a rendőrség miért nem fedte fel a feljelentő kilétét, azt nem tudni, de bizonyosra vehető az eddigi nem hivatalos vizsgálatok alapján, hogy a magyar diáklányt valóban támadás érte.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: