2014-01-05 13:04:14• hírek • Kocsis Zoltán

Öngyilkos lett egy férfi a szatmári kórházban, két másik haláleset ügyében nyomoz a rendőrség

FRISSÍTVE!!!

Vasárnap hajnalban egy újabb haláleset borzolta a kedélyeket a kórházban. Ezúttal azonban egy öngyilkosságról van szó. A 48 éves, gyógyíthatatlan betegségben szenvedő férfi nem bírta elviselni a kezelés és a betegség fájdalmait és úgy döntött, véget vet napjainak.

A 48 éves férfinél nagyjából egy évvel ezelőtt orr-garat-rákot diagnosztizáltak. Állapotának romlását követően december 19-én utalták kórházba, majd az azóta elvégzett vizsgálatok is megerősítették a korábbi diagnózist: betegsége gyógyíthatatlan!

Néhány nappal ezelőtt ráadásul állapota tovább romlott, heves vérzés lépett fel. Szombat éjszaka újabb gyógyszereket kapott. Amikor olyan negyed órával később a szolgálatos nővér benézett a kórterembe, hogy lássa, milyen állapotban van a páciens, az egy lepedő felhasználásával már végzett magával.


Az elmúlt két napban két idős férfi vesztette életét a Szatmár Megyei Kórházban. Az első vizsgálatok során egyik esetben sem utal semmi gyilkosságra vagy idegenkezűségre. A rendőrség azonban folytatja a két eset kivizsgálását.

Az első elhalálozás január 3-án, pénteken reggel következett be. A 67 éves nagytarnai férfit viszont már több mint egy hete a kórház intenzív osztályán ápolták. Az idős férfi ugyanis még december 26-án esett le a háza mellett álló szénaboglyáról.

A közel másfél méteres esés következtében a bácsika olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy az orvosok nem tudták megmenteni az életét és nyolc nappal később életét vesztette.

Szombat este 20.00 óra magasságában Túrvékonyáról szállítottak a sürgősségire egy férfit. A 64 éves páciens az alkoholkóma és a kihűlés szélén állt. Utóbbi magyarázata, hogy Túrvékonyán egy vízzel teli árokban találtak rá.

Az orvosok, igyekezetük ellenére sem tudták megmenteni a férfit, aki éjfél körül életét vesztette.

Mindkét esetben az avasfelsőfalui rendőrség jár el. A hatóság munkatársai jelenleg folytatják a nyomozást, hogy pontosan megállapíthassák, mi okozta a két férfi halálát. A helyszínelések során azonban semmilyen nyomot nem találtak, ami idegenkezűségre vagy gyilkosságra utalt volna. A túrvékonyai férfi esetében a boncolás deríthet fényt arra, mi is okozta pontosan a férfi halálát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: