2016-06-09 13:29:18• hírek • Szatmár.ro

Öngyilkos lett a kedden eltűnt férfi

A Szatmárzsadányi (Closca) sugárúton található ANL-tömbházak szomszédságában, egy elhagyatott területen levő fán felakasztva találták meg a férfit, aki kedden tűnt el otthonából. A 45 éves Sorin Ioan C. jó ideje súlyos depresszióval küzdött.

Csütörtök délben értesítette egy férfi a rendőrséget arról, hogy a Szatmárzsadányi (Closca) sugárúton található ANL-tömbházak szomszédságában, egy elhagyott területen egy felakasztott személyre talált. A helyszínre érkeztek a SMURD rohammentősei és a Szamos Sürgősségi Helyzetek Felügyelőségének munkatársai is. Sajnos a mentősök már csak a halál beálltát tudták megállapítani.

Mint kiderült, az elhunyt az egyik ANL-tömbházban élt. A szomszédok szerint, miután 6-7 évvel ezelőtt elvesztette a munkahelyét a Pénzügyi Igazgatóságon, ugyan próbált új munkahelyet találni, de nem lelt rá arra, ami igazán boldoggá tenné. A hosszú munkanélküliség miatt aztán komoly depresszióval küzdött, ráadásul az egészségi állapota is leromlott - a hallásával voltak gondok.

Felesége kedden, munkába menet előtt látta utoljára a 45 éves Sorin Ioan C.-t. Amikor hazatért, már nem volt otthon a férje. Azóta többször is körülnézett a nő a környéken, végigjárta a kocsmákat is, de nem akadt férje nyomára. A rendőrséget is értesítette. Benézett az udvarba is, ahol a fára a férfi felakasztotta magát, de a sűrű lombozat miatt nem látta meg a testet...

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: