2008-01-25 19:48:29• hírek • István Löchli

Farsangi mulatság a gimnáziumokban

 A farsangi mulatság keretében elégették a tél szellemét a Szatmárnémeti Református Gimnáziumban.

Péntek délután tartotta az idei farsangi mulatságot a Szatmárnémeti Református Gimnázium, valamint a Hám János Római Katolikus Iskolaközpont.

Mindkét helyszínen kitűnő hangulatban telt a mulatság. A Református Gimnáziumban sajátos, kreatív jelmezekbe öltöztek a diákok, majd a tanintézet tanári karából és több diákjából álló zsűri kiválasztotta a legkreatívabb diákot. A zsűri tagjai nemcsak a jelmezeket pontozták, sokat nyomott a latba a bemutatkozás is. A jelmezversenyt követően egy különleges eseményre került sor, ugyanis a gimnázium udvarán jelképesen meggyújtották a tél szellemét, remélve hogy ezzel sikerül elűzni a hideg időt. A gimnázium diáksága által szervezett farsangon különleges vetélkedők is helyet kaptak, ahol csapatokban versengtek az első helyért, majd bulival ért véget a rendezvény
 
A Hám János Római Katolikus Iskolaközpontban is péntek este zajlott a farsangi bál, melyen csak megfelelő öltözékben megjelent diákok vehettek részt. A farsangi mulatságok hangulatos pillanatait örökítették meg az alábbi fotók és videó.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: