2018-06-06 11:34:13• hírek • Bede Emőke

Önfeledt móka és kacagás a Segíts te is Alapítvány gyermeknapján

Június 2-án megtartotta a Segíts te is Alapítvány az immár hagyománynak számító gyermeknapi programsorozatát, melyre ebben az évben is több tucat gyereket és felnőttet vártak.

Bár az időjárás nem volt kegyes a szervezőkhöz, de 45 gyermeket és felnőttet mégsem ijesztettek el a felhők. A vártnál kisebb létszámban, de annál családiasabban telt el a nap, melyre megannyi programmal készültek a szervezők. Volt többek között íjászat, kézművesség, fafaragás, de a bátrabbak a sportversenyeken is összemérhették erejüket. A nap végén pedig a várva várt közös bográcsozás sem maradt el. Azok számára, akik nem tudtak részt venni az eseményen, az alapítvány hamarosan újabb összejövetelt rendez kárpótlás céljából –tájékoztatta oldalunkat Pop Leila, a Segíts te is mozgatórúgója, de arról is beszámolt, hogy legalább ilyen nagy lendülettel készülnek az augusztusban megrendezendő táborra is, melynek köszönhetően 35 gyerek Nagyvárad szépségeit fedezheti fel.
 

Az alapítvány e programok tető alá hozásán kívül jelenleg több mint negyven hátrányos helyzetű család életét teszi könnyebbé. Ha te is szeretnéd támogatni a Segíts te is tevékenységét, vagy csak egyszerűen szeretnél tájékozódni ennek mindennapjairól, mindenképp keresd fel a Segíts te is – Ajuta si tu Facebook-csoportját, melyet ide kattintva érhetsz el. Ugyanitt az eseményen készült többi képet is megtekintheted.




 

A Segíts te is Alapítvány ezúton szeretné háláját kifejezni mindenki felé, aki kemény munkájával támogatta a június 2-i gyereknap megvalósulását. Az önkéntesek mellett köszönet illeti az ajándékok egy részét biztosító Compas papír- és írószerboltot, az RMDSZ-t és a Communitas Alapítványt, a Drexlmaier vállalatot, a Mészáros pékséget, illetve a Véndiákszövetséget is. A helyszínt pedig a Kis Szent Teréz plébánia és a püspökség bocsátotta a Segíts te is rendelkezésére.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: