2013-04-19 12:52:42• hírek • Kocsis Zoltán

Ön kitisztíttatta már a klímaberendezését?

Kerülje a kellemetlenségeket, keresse az Eskimo-t ha légkondicionálók karbantartásáról, tisztításáról van szó! Az Eskimo ráadásul nem csak javít, de valamennyi világmárka termékeit meg is vásárolhatod náluk!

Itt a tavasz, melegszik az időjárás, sőt, ha a felmelegedés olyan ütemben érkezik, mint ahogyan azt eddig tette, akkor hamarosan a légkondicionálókat, klímaberendezéseket is be kell indítanunk, hogy kicsit elviselhetőbbé tegyük a napokat. Szatmárnémetiben is egyre többen gondolják úgy, hogy légkondicionáló nélkül egyszerűen lehetetlen átvészelni a júliusi-augusztusi napokat, de tavasszal és ősszel is működnek a klímák.


Az egyre több klíma-tulajdonos mellett azonban meglehetősen alacsony azoknak a száma, akik tudják, hogy a jó működés és a meghibásodások elkerülése érdekében érdemes évente egyszer szakemberrel megnézetni a légkondicionálót.

Megtörténhet, hogy a hideg időszakban mellőzött klímaberendezés az első bekapcsolást követően kellemetlen szagot áraszt vagy nem hűt kellőképpen. Ez azt jelenti, hogy ősszel nem volt szervizelve. Most, az igazi "szezon" kezdete előtt még nincs késő a szervizelés elvégzésére: a karbantartás során kitisztítják a klímaberendezést, eltávolítják belőle a betegség okozására alkalmas baktériumokat, vagy az allergiás reakciókat kiváltó polleneket.

Amennyiben a fentebb említett jelenségeket érzékelte a légkondicionáló beindításakor, az Eskimo az Ön rendelkezésére áll hétfőtől szombatig 8-16 óra között a 0261-765838-as, a 0371-107831-es vagy a 0728-924170-es telefonszámokon vagy személyesen az Amaci út 36 szám található székhelyen. Keresse továbbá az Eskimót a 0261-765738-as faxszámon vagy a az eskimo_sm@yahoo.com e-mail címen is.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: