2017-07-27 14:40:58• hírek • refszatmar.eu

Ombod nyerte a Csillagpont kupát

Tombolt Ombod szurkolótábora, igazi futballhangulatot teremtve a Böszörményi úti Campus műfüves pályája mellet a Csillagpont labdarúgó tornáján. A lelkes buzdításnak meg is lett az eredménye, a Szatmárnémeti mellől érkező ifi-csapat nyerte a kupát.

Tizenhárom csapat várta a torna kezdetét, négy csoportba tömörülve. Az A csoportban Kalotaszeg, Kisfülpös és Szászrégen csapatai, a B csoportban Marosfelfalu, Szalárd és Déva református ifjai, a C-ben Ombod, Gödöllő és az Ismeretlenek csapatai, a D-ben pedig az IKE, a Rendezők, a nagydobosiak és az ún. Pluszos emberek játszhattak. Mindegyik csoportból 2-2 csapat jutott tovább, majd a négy között a szalárdiak az Ismeretlenektől kaptak ki hosszabbításos-büntetős meccsen, míg az ombodiak 3-1-re verték a Rendezők csapatát. A kisdöntőt a Rendezők nyerték.

A döntőt tehát azok játszhatták, akik már a C-csoportban találkozhattak egymással. Ott egy góllal nyertek az Ismeretlenek, azaz a meccs előtt egymás számára ismeretlenek, hiszen először ott alkothattak egy csapatot. Egyénileg kitűnő teljesítményt nyújtottak, ami a döntőre már nem volt elegendő. Ombod ifjai hibátlan büntetőrúgásokkal hozták el a kupát. A csapat nyert.

A közönség berohant a pályára, amit a játékosok egyáltalán nem bántak, s talán most is ott ünnepelnének érmet harapdálva, kupát emelgetve, ha nem vették volna észre, az ő turnusuk következik a vacsoraosztásnál…

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: